Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει και τέταρτη επίθεση από τον "Δράκο" των Εξαρχείων

Image
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Αναστάτωση στην περιοχή των Εξαρχείων από τις καταγγελίες για την παρουσία ενός μυστηριώδους άντρα, ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο, επιχειρώντας να βιάσει ανυποψίαστες γυναίκες.

Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις επιθέσεις, ωστόσο ένα βίντεο ντοκουμέντο του Mega αποκαλύπτει και μια τέταρτη επίθεση απο τον «δράκο» των Εξαρχείων στην είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Το ευτύχημα για εκείνη, ήταν πως ένας συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «δράκου» στα Εξάρχεια.

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει - Δείτε άλλο βίντεο ντοκουμέντο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε, στο μεταξύ και μια 29χρονη η οποία έπεσε θύμα του «δράκου των Εξαρχείων» το πρωί της Δευτέρας όταν ο μυστηριώδης άνδρας την έριξε κάτω, της έκλεισε το στόμα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται ο δράστης (πάνω δεξιά στην εικόνα) να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του ένω αυτή περπατάει επί της οδού Νικηταρά, να την πετάει στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

Είναι λίγο μετά τις 7.20 το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος άνδρας δείχνει να κινείται με απόλυτη ψυχραιμία και μόλις φτάνει πίσω από την κοπέλα επιταχύνει το βήμα του και πέφτει πάνω της.

 

Δείτε το βίντεο του protothema.gr: