Εντυπωσιακή παρουσία της Τράπεζας Πειραιώς στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας (video)

Image
τραπεζα πειραιως
Συντάκτης
Newsroom

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 40ος Μαραθώνιος της Αθήνας, καθώς δεκάδες χιλιάδες δρομείς από 140 χώρες, κατέκλυσαν το κέντρο της πρωτεύουσας για να ζήσουν μια εμπειρία ζωής και να τερματίσουν τον αγώνα τους στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Και φέτος, η Τράπεζα Πειραιώς συνέβαλε, με εντυπωσιακή παρουσία σε όλους τους αγώνες, στην εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης την οποία απόλαυσαν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες που εμψύχωσαν με το χειροκρότημά τους τους αθλητές!


 

 

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετείχε δυναμικά στον 40ο Μαραθώνιο, δίνοντας χρώμα στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ αυτή τη φορά ο παλμός χτυπούσε δυνατά σε 2 σημεία:

  • στην Οδό Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας, με μία μπάντα κρουστών που έδινε τον ρυθμό λίγο πριν τον τερματισμό.

  • στον κόμβο της Λ. Αλεξάνδρας & Β. Σοφίας, με το DJ Booth, με Laser show & Music Installation, συγκέντρωσε τα βλέμματα και κόσμο που διασκέδαζε στους ρυθμούς του αγώνα.

πειραιως

 

Στο περίπτερο της Τράπεζας, στο Sponsors’ Village, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το μετάλλιο ή και τους φίλους τους και να κρατήσουν την ανάμνηση του 40ου Μαραθωνίου ζωντανή, ενώ τους μοιράστηκαν συλλεκτικά δώρα yellow.

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζει να ενισχύει τον κλασικό αθλητισμό συνολικά, στηρίζοντας τον θεσμό του Μαραθωνίου, ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ενώ η Winners Running Team των εργαζόμενων της Τράπεζας συμμετείχε με 250 δρομείς στους αγώνες του Μαραθωνίου, όπως σε κάθε μεγάλο δρομικό γεγονός.

πειραιως