Δρυμιώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε, έχει γίνει πλέον ΣΥΡΙΖάκι (video)

Image
δρυμιωτης
Συντάκτης
Newsroom

 

Την άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ» εξέφρασε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Επιπλέον, ο κ. Δρυμιώτης εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής είτε στις ευρωεκλογές αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πάρει το κόμμα;».

«Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑοι να μην τον εμπιστεύονται πια;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Δρυμιώτης προσθέτοντας ότι «εγώ θα την συμβούλευα να μείνει».

Σχετικά με το αν ΠΑΣΟΚ άν έχει εδραιώσει την δεύτερη θέση, ο κ. Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι» και πρόσθεσε:

«Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει.

Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλους τους ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει. Δεν σου λένε πολιτικές προτάσεις».