Κωνσταντίνος Πλεύρης: Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο (video)

Image
ΠΛΕΥΡΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, μίλησε στον Alpha ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος επέμεινε ότι «τον σύντροφο τον βρήκα, δεν μιλάμε για επισημοποίηση σχέσεων».

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στην 49χρονη Τζόρτζια, ο 83χρονος νομικός απάντησε ότι «έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιολόγη μορφωση».

«Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο...» συμπλήρωσε. Όπως είπε «έχουμε έναν δεσμό και θα δούμε πώς θα καταλήξει» αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση αλλά δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.

Είχαν προηγηθεί οι απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη που έδωσε πριν από μερικά 24ωρα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν χρήστης του TikTok την είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Άρθρο στην «On Time» ανέφερε τις προάλλες πως ο 83χρονος νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη γυναίκα, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στη γνωστή εκπομπή μόδας. Ο νομικός έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο «Πρωινό», χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.