Προφυλακίστηκε ο 68χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παρκαδόρο στον Πειραιά - Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό

Image
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 68χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ στον Πειραιά έναν 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του πατέρα τριών ανήλικων παιδιών κρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, καθώς τα στοιχεία εναντίον του ήταν αδιάσειστα και πολύ περισσότερο η απολογία του δεν «άγγιξε» καν τους δικαστικούς λειτουργούς.

O 68χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, μετήχθη πριν λίγο στο ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εκεί είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να διατάξει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του δήλωνε μετανιωμένος για την πράξη του και φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, ότι αισθάνεται τύψεις και ότι θέλει να τιμωρηθεί για την πράξη του.

Ο 68χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά για τη συμπεριφορά του και οι περίοικοι ύστερα από τη δολοφονία έλεγαν ότι «ήταν θέμα χρόνου να συμβεί», καθώς είχε απειλήσει πολλάκις κι άλλους γείτονες, και μάλιστα μια φορά είχε πάει πάλι με όπλο, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε.

dei.gr