Γιαγιά Στέφανου Κασσελάκη: Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία - Και ο Στέφανος Νέα Δημοκρατία ήταν (video)

Image
κασσελακης
Συντάκτης
Newsroom

 

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι στο παρελθόν ήταν Νέα Δημοκρατία, παρόλο που θέλει να γίνει Πρόεδρος σε άλλο κόμμα.

«Οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι. Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι και ο Στέφανος Κασσελάκης σπούδασε με υποτροφία. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της», ανέφερε αρχικά η γιαγιά του και συνέχισε ως προς τα πολιτικά του φρονήματα. 

 «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν».

Για τη σχέση με τον σύντροφό του η γιαγιά του σημειώνει:

«Επειδή και η Εκκλησία το δέχεται, όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια… Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί είμαι ανοιχτό μυαλό, δεν είμαι γυναικούλα τύπου…. αφού το δέχονται οι παπάδες. Αν είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος».

dei.gr