Γεωργακοπούλου για πεθερά Στέφανου Κασσελάκη: Καμαρώνει για τη σχέση του γιου της με τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Image
πεθερα
Συντάκτης
Newsroom

 

Μεγάλος νικητής της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο ίδιος και ο σύντροφός του, Tyler, έκαναν την πρώτη τους βόλτα μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο μετά τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης χθες Κυριακή.

Η εκπομπή "Super Κατερίνα" στον Alpha "σύστησε" την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, στο τηλεοπτικό κοινό.

Η γοητευτική γυναίκα, η οποία μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ, είναι περήφανη για τη σχέση του γιου της, Tyler με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αποδέχτηκε από την αρχή τη σεξουαλικότητα του γιου της, αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο Στέφανο.

Η μητέρα του Tyler έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Η ίδια βρισκόταν πάντα στο πλευρό των παιδιών της, στηρίζοντας τις επιλογές τους. Πρόκειται για μία μητέρα που φροντίζει, αγαπάει και αποδέχεται τα παιδιά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ANTIVIRUS, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τα νεανικά του χρόνια στην Ελλάδα, τη φυγή και τη ζωή στις ΗΠΑ, για τον ΣΥΡΙΖΑ, την εμπλοκή του στην πολιτική και τη μεγάλη ήττα στις εκλογές, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, για τον σύντροφό του Tyler και για τα όνειρά τους να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αρχικά γίνει ευρύτερα γνωστός, όταν σε τηλεοπτικό πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού One είχε κάνει δυναμικό coming out για τη σεξουαλικότητά του, ερχόμενος τότε σε έντονη αντιπαράθεση με την ομοφοβική ρητορική του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλου Σαράκη.

dei.gr