Ο Στ. Πέτσας στο Ελλάδα 24: Τυχοδιωκτική η αντίληψη του Τσίπρα για τη Χρυσή Αυγή, "όποιος είναι δυσαρεστημένος ας τον προσεταιριστούμε" (video)

Καλεσμένος της Λίας Λάππα ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών
Image
Πέτσας
Συντάκτης
Newsroom

 

Καλεσμένος της Λίας Λάππα και της εκπομπής «Επικαιρότητα» του Ελλάδα 24, ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το μεγαλόπνοο master plan που συντελείται ήδη στην Ανατολική Αττική, στην οποία κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οι κρίσεις ήταν πολλές και πολλαπλές και η διαχείρισή τους ήταν κάθε φορά και μια καινούργια πρόκληση.

Σε ερώτησή μας για τα λάθη της κυβέρνησης, ο Υπουργός ανέφερε την αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού, που κατέληξε στην τραγωδία των Τεμπών. Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως έγιναν πράγματα στην ελληνική κοινωνία που δεν είχαν ξαναγίνει, όπως μείωση φόρων, καλύτερες δουλειές, ασφάλεια πολιτών, αυτοματοποιημένα συστήματα, π.χ. το 112 και η ψηφιοποιημένη διαδικασία του εμβολιασμού για τον Covid-19.

O αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών μίλησε και για τα σενάρια περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την «κυβέρνηση αυτοσκοπού», στην οποία κόμματα που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους συμπράττουν με σκοπό την εξουσία.

 

Για τη Χρυσή Αυγή

Για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αφορούν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως αποτελεί τυχοδιωκτική αντίληψη και θέλει να προσεταιρίσει όσους είναι δυσαρεστημένοι, γιατί χάνει την πρωτιά.

 

Για τον Διονύση Σαββόπουλο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος τις προηγούμενες μέρες εκφράστηκε υπέρ της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που σχολιάστηκε με πολύ αιχμηρό τρόπο από τον Παύλο Πολάκη και την Έλενα Ακρίτα, ενώ η κυβέρνηση απάντησε σε πολύ αυστηρούς τόνους.

Στον ίδιο τόνο μίλησε και ο Στέλιος Πέτσας υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για φασιστική νοοτροπία που δεν επιτρέπει σε οποιονδήποτε να έχει διαφορετική άποψη.

 

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ο Υπουργός είδε πολλά στρατηγικά λάθη, καθώς συρρικνώθηκαν τα ποσοστά του τρίτου κόμματος.

 

Για την ενεργειακή κρίση

Για το χρηματιστήριο ενέργειας και τις δαπάνες που κάνει το κράτος για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των πολιτών και των δήμων, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι θα πρέπει όταν αφορά κοινωνικά αγαθά, οι πολιτικοί να γίνουν ακόμη πιο τολμηροί στο μέλλον προς όφελος όλων.

 

Για την Ανατολική Αττική

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική μίλησε για το master plan που έχει ήδη καταρτιστεί όπου το λιμάνι του Λαυρίου με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα αποκτήσει τη θέση που του αξίζει με την εισροή του yachting και του mega yachting καθιστώντας το τον μεγαλύτερο λιμενοβραχίονα της περιοχής.

Εκτός από τα δυο λιμάνια, Ραφήνας και Λαυρίου, αλιευτικά καταφύγια, αγκυροβόλια, μικρές μαρίνες, προέκταση της Αττικής Οδού, αλλά και άλλα μεγάλα έργα που αφορούν αυτονόητες υποδομές - όπως ύδρευση και αποχέτευση - είναι έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί για να αναπτυχθεί η περιοχή.

 

 

 

 

 

 

dei.gr