Α. Θεοφιλάτου σε Π. Πολάκη: Άκου καταδικασμένε υβριστή. Όταν μιλάς για εμένα και την οικογένειά μου, θα πλένεις το στόμα σου...

Image
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ
Συντάκτης
Newsroom

 

Η πρώην υπεύθυνη διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, με ανάρτηση της σε προσωπικό της λογαριασμό, απάντησε άμεσα στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Στο σκαμνί με βαριές κατηγορίες θα κάτσει στις 5 Δεκεμβρίου η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, βασικό μέλος της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ/σύζυγος του αχρείου Πουλή/στενή συνεργάτιδα του (α' τη τάξει ''αδιευκρίνιστου'') λαδέμπορα Γεωργιάδη (φωτό 1, 2,3)»

Ειδικότερα, η κ. Θεοφιλάτου αναγράφει στην ανάρτηση της:

«Τόλμησε ο Πολάκης να με ξαναπιάσει στο στόμα του και να μιλήσει για το σπίτι μου το οποίο το έφτιαχνα για πάνω από δέκα χρόνια οικογενειακώς πριν καν προσληφθώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Και με δάνειο το οποίο ακόμα πληρώνω.

»Άκου καταδικασμένε υβριστή. Όταν μιλάς για εμένα και την οικογένειά μου θα πλένεις το στόμα σου γιατί για ό,τι μου έστησες έχω δικαιωθεί.
ΕΣΥ ΔΙΚΑΖΕΣΑΙ στις 21 Δεκεμβρίου για όσα αισχρά ψέματα έχεις πει εις βάρος της οικογένειάς μου, με ένα κατηγορητήριο από τον Εισαγγελέα που είναι κόλαφος για εσένα. Εμφανίσου αν έχεις τα κότσια και μην ζητάς αναβολές. Και επειδή μιλάω με στοιχεία πάρε όλες τις αθωώσεις μας οικογενειακώς έτσι για να ξαναχάσεις τον ύπνο σου. Και αν έχεις τα έντερα όπως λες πες μας για τα λεφτά του σεκιουριτά που έδινες ΑΕΡΑ επί ημερών σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ και έχουν πάει όλα στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. Που με εντολή σου υπάρχουν 330.000 Ευρώ τιμολόγια κομμένα και πληρωμένα στον σεκιουριτά σου. Άντε που θα μιλήσεις για το δικό μου σπίτι. Και θα μου κάνεις και άρθρο στο ντοκουμεντο. Λες και δεν ξέρω πώς κινείσαι.

»Δεν μπόρεσες να αντέξεις που δεν υπέκυψα στις πιέσεις των συνεργατών σου και σου έχω γίνει εμμονή. Είναι κακό να έχεις εμμονές με τις γυναίκες των αντιπάλων σου…»

Δείτε την ανάρτηση της:

Η νέα ανάρτηση της κ. Θεοφιλάτου: