Φθιώτιδα: 90χρονος κέρασε όλο το καφενείο και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του – Τους κάλεσε στην κηδεία του

Image
ΜΑΡΔΑΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, όταν ένας 90χρονος άντρας πήγε στο καφενείο της γειτονιάς και εφόσον κέρασε όλο τον κόσμο, στη συνέχεια πήγε σπίτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε εάν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν, καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε, μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του, καλώντας τους, επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και πυροβόλησε.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του Α.Τ. Αμφίκλειας, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

dei.gr

 

honeybeeproductions.gr