Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέθεσε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα: "Οι μαχαιριές ήταν επαγγελματικές"

"Ο γιατρός μου έδωσε ένα χάπι και μου είπε ο ο Παύλος δεν ζει"
Image
Φύσσα
Συντάκτης
Newsroom

 

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δικαστηρίου κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα, η οποία περιέγραψε αναλυτικά τι έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο γιος της δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Κατά σύμπτωση, η εξέτασή της από το έρχεται ανήμερα της επετείου της έκδοσης της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, η οποία έκρινε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελούσε εγκληματική οργάνωση που λειτουργούσε με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος.

 «Στις 17 Σεπτεμβρίου χαιρετηθήκαμε. Θα πήγαιναν να πιουν καφέ με την κοπέλα του τη Χρύσα και μετά θα έψαχναν να βρουν να δουν τη μπάλα. Θα πήγαινα στην κόρη μου και είπαμε θα τα πούμε το πρωί» είπε αρχικά η Μάγδα Φύσσα. «Τίποτα δεν προμήνυε το μεγάλο κακό που μας βρήκε. Γύρω στις 2 χτυπά το τηλέφωνο της κόρης μου και είναι ο κουνιάδος της και ζητά να ανοίξει την πόρτα. Σηκωθήκαμε πάνω ξέροντας ότι κάτι κακό είχε συμβεί, γιατί ήταν αργά. Ανοίγουμε την πόρτα και αντικρίζω το σύζυγο μου, ένα ωχρό πλάσμα που δεν βρίσκει λόγια να μας πει. Τον ρώτησα τί συμβαίνει και ποιος είναι.  Δεν έχει γίνει κάτι κακό, ο Παύλος χτύπησε κι σε θέλει στο νοσοκομείο» περιέγραψε. 

 

«Ο γιατρός μου έδωσε ένα χάπι και μου είπε ο ο Παύλος δεν ζει»

Όπως δήλωσε, όταν πήγε στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι ο Παύλος ήταν πλέον νεκρός και πως δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή. «Έφυγα για το νοσοκομείο, ρωτούσα αλλά κανείς δεν απαντούσε. “Τίποτα δεν έχει” μου έλεγαν. Φτάσαμε στο νοσοκομείο, ήταν παρά πολύς κόσμος αλλά κανείς δεν μου έλεγε τίποτα. Ρωτούσα τους γιατρούς “που είναι το παιδί μου, τί συμβαίνει;” και καταλαβαίνω ότι έχει γίνει κάτι πολύ κακό, αλλά δεν ήξερα ποσό κακό. Τους πίεσα πολύ να μου πουν. Ο γιατρός μου έδωσε ένα χάπι και μου είπε ο ο Παύλος δεν ζει. Ότι τον δολοφόνησε η Χρυσή Αυγή και πως το δολοφόνο τον πιάσανε. Μου είπε ότι δεν γινόταν τίποτα, ήταν επαγγελματικό το χτύπημα, οι μαχαιριές ήταν επαγγελματικές».