Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Image
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Μega. Ο ηθοποιός είναι προφυλακισμένος και δικάζεται για μία κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, περίπου στις 04:00 το ξημέρωμα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Πριν λίγες ημέρες, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια, την οποία αντιμετωπίζει, που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς.

Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει».