Η ημερομηνία λανσαρίσματος του νέου Mercedes-EQ EQS SUV

Image
Mercedes-EQ EQS SUV
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Mercedes ανακοίνωσε πως το νέο Mercedes-EQ EQS SUV θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 19 Απριλίου και ώρα Ελλάδας 13:00.

Το νέο αυτό SUV θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και επτά άτομα στο εσωτερικό του μέρος. Το EQS SUV θα αποτελέσει το τρίτο μοντέλο της Mercedes, το οποίο θα βασιστεί πάνω στη νέα αρθρωτή αρχιτεκτονική για την premium και πολυτελή κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.  Θα φέρει μια ξεχωριστή σχεδίαση στην κατηγορία των SUV: Το νέο μοντέλο θα συνδυάζει τη σχεδίαση και την άνεση του σαλονιού των EQS με την ευρυχωρία και την ευστροφία της γενικής ιδέας των SUV. Στο εσωτερικό μέρος, διαισθητικά ψηφιακά χειριστήρια και καινοτόμα στοιχεία επένδυσης συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα avant-garde. Το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC αι το έξυπνο οδηγικό πρόγραμμα OFF-ROAD επίσης διασφαλίζουν μια ευρεία γκάμα από πιθανές χρήσεις του SUV.

Η ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα του Mercedes-EQ EQS SUV θα γίνει ζωντανά για το κοινό μέσω πολλών καναλιών της Mercedes-Benz, όπως το YouTube, Linkedln και Twitter. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mercedes-EQ EQS SUV μεταβαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://media.mercedes-benz.com/EQS-SUV.