Το εξωτερικό μέρος του νέου Honda HR-V [φώτο, video]

Image
Honda HR-V
Συντάκτης
Newsroom

 

H Honda παρουσίασε το ολοκαίνουριο HR-V, το οποίο θα λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ολοκαίνουριο Honda HR-V διαθέτει ένα σπορ και εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό για το 2023 έχοντας μια νέα γρίλια, μακρύτερο καπό και κομψό ουρανό. Βασισμένο στην ενδέκατη γενιά του Honda Civic, το HR-V είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του με μακρύτερο μεταξόνιο. Το HR-V έχει το σωστό μέγεθος με τον χώρο και παραμένει ευκίνητο για ελιγμούς στους δρόμους της πόλης. Το HR-V, που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, θα διαθέτει έναν κινητήρα με μεγαλύτερη απόκριση και μια νέα ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, δίνοντας στο συμπαγές SUV μια πιο σίγουρη, εκλεπτυσμένη και διασκεδαστική προσωπικότητα.

 

Honda HR-V

 

Η σχεδίαση του HR-V είναι φιλόδοξη με έντονη αίσθηση περιπέτειας. Μια χαμηλή οριζόντια γραμμή που ξεκινά από το εκτεταμένο καπό του και συνεχίζει πάνω από το φούσκωμα των πίσω φτερών δίνει στις ρέουσες μορφές του μια αίσθηση κίνησης. Οι φαρδιοί προβολείς και τα πίσω φώτα LED τονίζουν την σπορ στάση του HR-V. Η λειτουργική αεροτομή της πίσω πόρτας αναδεικνύουν επίσης τις σπορ αναλογίες του. Τέλος, το πιλοτήριο παρέχει εξαιρετική ορατότητα, ενισχυμένη από τους καθρέφτες που τοποθετούνται στην πόρτα και το χαμηλό προφίλ του HR-V.

Η Honda θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου HR-V το επόμενο χρονικό διάστημα.