Ειδική έκδοση C-Series σε πέντε μοντέλα της Citroen

Image
Citroen C3 C-Series
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Citroen ανακοίνωσε πως θα φέρει την ειδική έκδοση C-Series σε πέντε μοντέλα της, η οποία θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από σήμερα.

Αυτή η νέα συλλογή της σειράς C είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων: C3, C3 Aircross, C4, ë-C4, C5 Aircross και C5 Aircross Hybrid. Τοποθετημένη στον πυρήνα της αγοράς, μεταξύ των επιπέδων Feel Pack και Shine Pack, προτείνει πρόσθετο εξοπλισμό ως βασικό εξοπλισμό για την ενίσχυση της ευεξίας και της ηρεμίας των επιβατών, με μοναδικά χρώματα και υλικά που βασίζονται σε μια υπάρχουσα έκδοση.

 Το C στη σειρά C είναι προφανώς μια αναφορά στο C της Citroën, καθώς και αντιπροσωπεύει το Comfort, έναν από τους βασικούς βασικούς πυλώνες της μάρκας. Το C σημαίνει επίσης Connectibity, για μια ήρεμη, ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης και για τον χαρακτήρα που καθορίζει τη μοναδική ταυτότητα των μοντέλων.

Για αυτή τη νέα έκδοση, η Citroën έχει αναπτύξει ένα νέο χρώμα, το Anodised Bronze Pack Colort, το οποίο προσδίδει κομψότητα και δυναμισμό σε ολόκληρο το όχημα με βαθιές μπρονζέ πινελιές. Και για να τονιστεί η χαρακτηριστική φύση των μοντέλων αυτών, τα μοντέλα της σειράς C του 2022 διαθέτουν ένα ανάγλυφο σήμα με το όνομα της περιορισμένης σειράς, που βρίσκεται στα μπροστινά φτερά ή στις μπροστινές πόρτες ανάλογα με το μοντέλο. Τα επίπεδα εξοπλισμού βελτιώνονται επίσης ανάλογα με το μοντέλο και τις τοπικές απαιτήσεις.

 

Το Citroen C3 C-Series

 

Το νέο Citroën C3 C-Series, που βασίζεται στην έκδοση Feel Pack στην Ευρώπη, δίνει στο αυτοκίνητο πόλης πινελιές Anodized Bronze, ένα βαθύ μπρονζέ που του δίνει δυναμισμό. Αυτό το νέο Pack Color περιλαμβάνει εφέ στο περίγραμμα του αυτοκόλλητου οροφής, στα πλαϊνά Airbumps®, στα πλαίσια των προβολέων ομίχλης, στα αυτοκόλλητα του τετάρτου πάνελ και στο νέο σήμα «C-Series» που βρίσκεται στο κάτω μέρος του καθρέφτη της πόρτας του οδηγού.

 Το εσωτερικό του C3 C-Series είναι ακόμα πιο κομψό. Διαθέτει ένα κομψό νέο κάλυμμα ταμπλό από την ειδική έκδοση του Saint James, επικαλυμμένο με Alba TEP (ύφασμα με πλαστική επίστρωση, ανθεκτικό τεχνικό ύφασμα) με λευκή επάνω ραφή και σατέν χρωμίου surround cerclage. Διατηρεί την τυπική ατμόσφαιρα με το ύφασμα Mica Grey.

 Επίσης, διατηρεί τις Matrix  αλουμινένιες ζάντες 16 ιντσών, οι οποίες μοιάζουν με διαμάντι. Τα σκούρα φιμέ πίσω παράθυρα, οι ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες και οι ηλεκτρικοί διαδοχικοί ρυθμιστές μπροστινών παραθύρων είναι ένας εξοπλισμός που διευκολύνουν περαιτέρω την καθημερινή οδήγηση.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν οροφή δύο χρωμάτων (οροφή Onyx Black με Polar White, Steel Grey, Sand και Platinium Grey ως χρώματα αμαξώματος ή Opal White με το χρώμα αμαξώματος Perla Nera Black), θερμαινόμενα καθίσματα, Connect Nav, Connect Box και Active Safety Brake. Το Active Safety Brake, οι μπροστινοί αισθητήρες και το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων είναι διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος, το Rear Park Assist και το Visibility Pack επιτρέπουν την απόλυτη ασφάλεια οδήγησης.

Το Citroen C3 C-Series είναι διαθέσιμο από τα 19.400€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων!

 

Το Citroen C3 Aircross C-Series

 

Η νέα ειδική έκδοση της σειράς C του προσδίδει έναν ακόμη πιο τολμηρό χαρακτήρα, καθώς προσφέρει νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών X Cross Full Diamond Cut στην Ευρώπη (εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είναι εφοδιασμένοι με ζάντες X Cross Diamond Full Black).

 Η σειρά C του 2022 διαθέτει ένα νέο Pack Color, Anodised Bronze, το οποίο εμφανίζεται στα ένθετα του μπροστινού προφυλακτήρα, τα περιβλήματα των καθρεπτών και το νέο 3D σήμα "C-Series" στο επάνω μέρος των μπροστινών πορτών.

Το εσωτερικό αποκαλύπτει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα Mica Grey με υφασμάτινα καθίσματα και ταμπλό Origami Gris Delice TEP, καθώς και πατάκια εμπρός και πίσω στο βασικό εξοπλισμό.

 Όλες οι επιλογές έκδοσης Feel Pack – συμπεριλαμβανομένου του Grip Control με Hill Assist Descent για να τονίσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα και να επιτρέψει την αληθινή οδήγηση παντός εδάφους, την υπηρεσία Connect Box (που παρέχει κλήσεις έκτακτης ανάγκης και βοήθεια) και τη δίχρωμη οροφή για ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή – περιλαμβάνεται στον κατάλογο C3 Aircross C-Series.

 Το C3 Aircross C-Series είναι σχεδιασμένο τόσο για πόλεις όσο και για ανοιχτούς δρόμους, για καθημερινές μετακινήσεις και για διακοπές. Διατίθεται από 23.900€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Η ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη με όλους τους τύπους κινητήρων της έκδοσης Feel Pack και με επιλογή από πέντε εξωτερικά χρώματα (Platinium Grey, Steel Grey, Polar White, Khaki Grey και Perla Nera Black) στην Ευρώπη (εκτός από τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία και την Ιαπωνία.

 

Citroen C3 Aircross C-Series

 

Το Citroen C4 και e-C4 C-Series

 

Η ειδική έκδοση C4 C-Series εξελίσσεται με την ενσωμάτωση του Anodised Bronze Pack Color, καθώς και νέου εξοπλισμού. Με βάση το επίπεδο Feel Pack στη Γαλλία, το C4 C-Series και το e-C4 C-Series προτείνουν νέο πακέτο χρωμάτων, το οποίο τονίζει τα φώτα ομίχλης και τα προστατευτικά κατωφλίου της μπροστινής πόρτας. Τα μπροστινά φτερά του οχήματος φέρουν επίσης το σήμα της σειράς C. Διατίθενται πέντε χρώματα αμαξώματος: Polar White, Steel Grey, Platinium Grey, Perla Nera Black και Iceland Blue.

 Στο χώρο επιβατών, τα C4 C-Series και e-C4 C-Series είναι προικισμένα με την ατμόσφαιρα Urban Grey, φέρνοντας στυλ και κομψότητα στα καθίσματα με το γκρι ύφασμα chevron και τη μαύρη υφασμάτινη επένδυση σε εφέ δέρματος, με το Citroën Smart Pad Support και με τον καθρέφτη οπισθοπορείας που ρυθμίζεται αυτόματα.

Όσον αφορά τις επιλογές, όλες οι επιλογές έκδοσης Feel Pack είναι διαθέσιμες εκτός από το Glossy Black Color Pack.

In the passenger compartment, C4 and ë-C4 C-Series becomes endowed with the Urban Grey ambience, bringing style and elegance to the seats with its grey chevron fabric and black leather-effect textile trim, the Citroën Smart Pad Support with its shell and the auto-dimming rear-view mirror.

 Οι τιμές των C4 C-Series και e-C4 C-Series βρίσκονται στα 28.650€ και 38.650€ αντίστοιχα συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 

Citroen C4 C-Series

 

Το Citroen C5 Aircross C-Series

 

Με το λανσάρισμα της νέας συλλογής του 2022, το SUV προσφέρει επίσης το νέο Anodised Bronze Pack Color, το οποίο αντικαθιστά το Anodised Deep Red χρώμα. Το νέο χρώμα βρίσκεται στο Airbumps®, στα airscoops στον μπροστινό προφυλακτήρα και στο σήμα «C-Series» στο μπροστινό αριστερό μέρος του οχήματος.

Το C5 Aircross εκφράζει το Comfort του C-Series μέσω του συνδυασμού της ανάρτησης Citroën Advanced Comfort που εγγυάται μια πραγματικά ομαλή οδήγηση και καθίσματα Advanced Comfort Wild Black. To Connectivity του C0Series αντικατοπτρίζεται στη συμπερίληψη ως στάνταρ της πλοήγησης Citroën My Drive σε μια νέα οθόνη HD δέκα ιντσών συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και το My Citroën Assist (περιλαμβάνεται στο πακέτο SOS & Assistance). Και τέλος, η συμπερίληψη του Συστήματος Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου είναι μια πρακτική προσθήκη που συμβάλλει στην ήρεμη, χαλαρή οδηγική εμπειρία του C5 Aircross C-Series.

 Ως βασική προσφορά, διατίθεται με τον 225 ë-EAT8 Plug-in υβριδικό κινητήρα καθώς και με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. 

Τα Citroen C5 Aircross C-Series και C5 Aircross Hybrid είναι διαθέσιμα από 32.500€ και 43.400€ αντίστοιχα μαζί με τους φόρους.

 

Citroen C5 Aircross C-Series