Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Ford F-150 Rattler

Image
Ford F-150 Rattler
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες από το ολοκαίνουριο F-150 Rattler, το οποίο είναι βασισμένο πάνω στο επίπεδο εξοπλισμού XL ενός φορτηγού.

Είναι εξοπλισμένο με κάποια βασικά χαρακτηριστικά του πακέτου FX4 Off-Road Package συμπεριλαμβανομένων προστατευτικών πλακών για την προστασία ζωτικών εξαρτημάτων του συστήματος μετάδοσης κίνησης, ενός ηλεκτρονικού κλειδώματος πίσω διαφορικού, ελέγχου κατάβασης σε ανηφόρα, ειδικά ρυθμισμένα αμορτισέρ εκτός δρόμου και ελαστικά παντός εδάφους.

 

Ford F-150 Rattler (side)

 

Στο εξωτερικό μέρος, το νέο Ford F-150 Rattler ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας χάριν στο έμβλημα Rattler, στα γραφικά εμπνευσμένα από κροταλία, στις βαμμένες ζάντες 18 ιντσών και στο διπλό σύστημα εξάτμισης. Το pickup αυτό είναι διαθέσιμο σε οχτώ χρώματα αμαξώματος.

 

Ford F-150 Rattler (rear)

 

Στο εσωτερικό μέρος, το F-150 Rattler διαθέτει καθίσματα Onyx με χάλκινες πινελιές και ραφές, τα οποία ταιριάζουν με το ίδιο στυλ διακόσμησης που υπάρχει στον πίνακα οργάνων. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι εμπνευσμένος από την έρημο, όπου εκεί κάποιος θα μπορούσε να συναντήσει ένα κροταλία.

 

Ford F-150 Rattler (interior)

 

H Ford δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την τιμή του νέου Ford F-150 Rattler.