Με ειδική έκδοση το Mercedes-AMG G 63 για τα 55 χρόνια της AMG

Image
Mercedes-AMG G 63 Edition 55
Συντάκτης
Newsroom

 

H Mercedes-AMG παρουσίασε μια ειδική έκδοση για το μοντέλο G 63 με το κωδικό όνομα «Edition 55» για να γιορτάσει τα 55 χρόνια της AMG.

Το Mercedes-AMG G 63 Edition55 διατίθεται σε μαύρο μεταλλικό χρώμα του οψιδιανού ή σε λευκό φωτεινό χρώμα G manufaktur opalite. Τα χρώματα και στις δύο πλευρές του οχήματος έρχονται σε αρμονία με το έμβλημα της AMG. Συναρπαστικές αντιθέσεις προσφέρουν οι σφυρήλατες ζάντες AMG 22 ιντσών σε σχέδιο σταυρωτής ακτίνας με φινίρισμα σε γκρι ματ, καθώς και το πακέτο AMG Night Package και το πακέτο AMG Night II.

Το Mercedes-AMG G 63 Edition 55 προσφέρει μια γκάμα από τεχνικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένου της ανάρτησης AMG Ride Control, συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης AMG και ένα πολυτελές εσωτερικό μέρος. Ο τετράλιτρος κινητήρας AMG biturbo με μέγιστη ιπποδύναμη 585 άλογα και ροπή 850 Nm, η τετρακίνηση με αναλογία 40:60 με τρία μπλοκέ διαφορικό, το εξαιρετικά γρήγορο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, η ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση με διπλό ψαλίδι και η προσαρμοζόμενη ρυθμιζόμενη απόσβεση αποτελούν τη βάση για την οδηγική απόδοση που χαρακτηρίζει την AMG εντός και εκτός δρόμου.

 

Mercedes-AMG G 63 Edition 55 (rear)

 

Το εσωτερικό μέρος χαρακτηρίζεται από την αντίθεση του μαύρου χρώματος με το κόκκινο. Διακοσμητικά μαρσπιέ πόρτας από ανοξείδωτο χάλυβα με κόκκινα φωτιζόμενα γράμματα AMG καλωσορίζουν τον οδηγό. Για να ταιριάζουν, τα μαύρα πατάκια AMG από βελούδο υψηλής ποιότητας διαθέτουν κόκκινες ραφές με αντίθεση και γράμματα "Edition 55" πλεγμένα σε κόκκινο χρώμα. Το τιμόνι AMG Performance από μικροΐνες DINAMIKA τιμά επίσης την επέτειο με τα εμβλήματα της AMG και του 55 μετατρέποντας αυτό το όχημα σε συλλεκτικό. Τα καθίσματα AMG είναι επενδυμένα με δίχρωμο δέρμα nappa σε κλασικό μαύρο/κόκκινο. Η μοναδική ατμόσφαιρα της καμπίνας ολοκληρώνεται με τα διακοσμητικά στοιχεία AMG σε ματ ανθρακί.

Το ειδικά αποκλειστικό μοντέλο μπορείτε τώρα να το παραγγείλετε με το πακέτο εξοπλισμού AMG Edition 55 και επιπλέον χρέωση στα 17.850€.

 

Mercedes-AMG G 63 Edition 55 (interior)