Η αγκαλιά του Μεντιλίμπαρ με τον Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: "Οι προπονητές των μεγάλων επιτυχιών"

Image
ολυμπιακός
Συντάκτης
Newsroom

 

Μετά τη μεγάλη πρόκριση του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, ήρθε και εκείνη της ποδοσφαιρικής ομάδας επί της Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League. Στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού πρώτα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ιστορική στιγμή για την ομάδα μας» την πρόκριση στον μεγάλο τελικο, στη συνέχεια είχε και έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στους χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης» έλαβε χώρα μία συνάντηση… γιγάντων, με τους δύο προπονητές να αγκαλιάζονται και να ανταλλάζουν κάποιες γρήγορες κουβέντες.

Μεντιλίμπαρ: "Μακάρι να μείνω στο Ολυμπιακό όσο ο Μπαρτζώκας"

"Δεν ήξερα πως αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε! Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο F4 της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως κι εμείς θα διακδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Εγώ και ο Μπαρτζώκας είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Η αλήθεια είναι πως όταν είδα την ομάδα μπάσκετ από κοντά δεν κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα, αλλά στη συνέχεια είχαν τη δύναμη και την ικανότητα να γυρίσουν τη σειρά. Είναι ένας έμπειρος προπονητής με πλούσια θητεία στον Ολυμπιακό, εγώ είμαι λίγους μήνες εδώ. Εύχομαι να μείνω στον Ολυμπιακό, όσο και ο Μπαρτζώκας".