Ολυμπιακός: Ο δρόμος για το Final 4 της Euroleague περνάει από τη Βαρκελώνη

Image
ολυ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (22:00, Novasports Prime), με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο Final 4 της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι στα play-offs (σ.σ. καμία ομάδα δεν έχει σπάσει έδρα σε πέμπτο ματς) και να βρεθούν στο Βερολίνο, όπου ήδη έχουν κλείσει θέση η Ρεάλ Μαδρίτης με «σκούπα» επί της Μπασκόνια (σ.σ. θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός), αλλά και ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ.

Αμφίβολος ο Λαρεντζάκης

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τον Έλληνα διεθνή να έχει ακολουθήσει την αποστολή των Πειραιωτών στην Ισπανία. Αντίθετα, οι Καταλανοί δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, με τον Ρότζερ Γκριμάου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στο Μονακό θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Πριν την αναμέητρηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η Μονακό θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε (20:00), καθώς και αυτή η σειρά πήγε σε πέμπτο παιχνίδι, με την ομάδα που θα επικρατήσει να συναντά τον Πανθηναϊκό στα ημιτελικά της Euroleague.