Η ΠΑΕ Άρης καλεί τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στον Βόλο

Image
αρης
Συντάκτης
Newsroom

 

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στο Βόλο για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς απέναντι στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Τρίτη 30/1, 19:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι αυτό καθώς ναι μεν το παιχνίδι θα διεξαχθεί με κόσμο, αφού η Νίκη Βόλου είναι ομάδα της Super League 2, ωστόσο υπάρχει σχετική υπουργική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί "απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ Άρης", η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση. Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα.

Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο Άρης είναι πάνω από όλα».