Επικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: Ο Ογκουνσότο κοντράρεται με γιαγιά - "Πώς γκένεν αυτό;" (video)

Image
ημιμαραθωνιος
Συντάκτης
Newsroom

 

Ένα επικό βίντεο ετοίμασαν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης προκειμένου να προωθήσουν τη διοργάνωση. Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία των σποτ με «άρωμα εκλογών», οι Κρητικοί επέστρεψαν με τον μύθο του Αισώπου. Πρωταγωνιστής του βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Σε μια μεταφορά του μύθου του Αισώπου με τον λαγό και τη χελώνα, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής τρέχει μαζί με μια γιαγιά στα στενά. Ωστόσο, ο Ογκουνσότο σταματά και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία και η γιαγιά βγαίνει πρώτη!

Η ανακοίνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

«Την πρώτη του Οκτώβρη η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπάει στην καρδιά της Κρήτης!

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες θα ανταμώσουν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά, της Βόνης και του Θραψανού όχι απλώς για να τρέξουν, αλλά για να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν τη γνήσια κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι μέρος αυτής της γιορτής, δήλωσε συμμετοχή και έλα στην καρδιά του νησιού μας, στην ενδοχώρα της Κρήτης, εκεί όπου η φιλοξενία βάζει τα καλά της…

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

dei.gr