Το Twitter "δίκασε" τον Στέφανο Τσιτσιπά για το ξέσπασμα στη μητέρα του

Image
Τσιτσιπάς
Συντάκτης
Newsroom

 

Εκτός εαυτού βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του, στο χθεσινό του παιχνίδι με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Φυσικά και ο τρόπος που μίλησε στη μητέρα του δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο, με τους χρήστες του Twitter να του τα «χώνουν» κανονικότατα.

Ο Έλληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα κάτι που τον εκνεύρισε. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Τότε ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».