“Sarvanaki Theopoula from Greece...”: Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στη 18χρονη Ελληνίδα αθλήτρια (video)

Image
ΘΕΝΙΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Σαρβανάκη, χωρίς να είναι το φαβορί της κατηγορίας, δεδομένου ότι βρισκόταν μόλις στο Νο-14 στο ταμπλό, έκανε ό,τι ακριβώς έπρεπε για να είναι παρούσα στον τελικό της κατηγορίας των -62 κιλών και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο σε έναν τελικό όπου έκλεψε την παράσταση αλλά δυστυχώς έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο της νέας Πρωταθλήτριας κόσμου.

Σε μια μαγική βραδιά, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018 στις κορασίδες και δεύτερη στο περσινό Ευρωπαϊκό νεανίδων, παρέδωσε μαθήματα ταεκβοντό απέναντι σε κορυφαία ονόματα της κατηγορίας χαρίζοντας στη χώρα μας, το 13ο μετάλλιο στην Ιστορία της διοργάνωσης σε επίπεδο γυναικών και το τέταρτο ασημένιο.

Η Σαρβανάκη, No-18 στην παγκόσμια κατάταξη, στον δρόμο για τον τελικό, έδινε τη μία αγωνιστική ‘’παράσταση’’, πίσω από την άλλη, εξολοθρεύοντας αθλήτριες με περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος σε επίπεδο γυναικών. Άλλωστε, τα πρώτα δείγματα γραφής σε επίπεδο γυναικών, τα είχε δώσει λίγους μήνες νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μάντσεστερ, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε κατακτήσει την 5η θέση στην κατηγορία των -62 κιλών.